OPEN TALENT: “EL PAPER DE LES EMPRESES LÍDER EN L’ENTORN ACTUAL. EL CAS DE COCA-COLA”, A CÀRREC DE JOSÉ LUÍS RUIZ ALONSO, DIRECTOR GENERAL DE COCA-COLA

El proper dilluns 27 de setembre de 2010, i en el marc de l’MBA en Gestió d’Empreses Alimentàries, tindrà lloc a la UPC School of Professional & Executive Development un acte Open Talent amb el nom “El paper de les empreses líder en l’entorn actual. El cas de Coca-Cola”, a càrrec de José Luis Ruiz Alonso, director general de Coca-Cola Gestión, que parlarà sobre noves estratègies de gestió de l’empresa alimentària en el context actual.

 

Yvonne Colomer, directora de la Fundació Triptolemos i directora de l’MBA en Gestió d’Empreses Alimentàries, introduirà al ponent Ruiz Alonso, que explicarà, fent ús de l’exemple de la seva companyia, com la innovació i la formació es converteixen en valors imprescindibles per mantenir la competitivitat de l’empresa en un sector empresarial cada vegada més globalitzat i canviant.

 

L’acte també comptarà amb la intervenció del director de Recursos Humans de Nestlé i president del comitè de formació de la Fundació Triptolemos, Luis Miguel García Rodríguez, que aportarà la seva experiència professional per analitzar la incidència de la conjuntura actual en la gestió de l’empresa alimentària.

 

José Luis Ruiz Alonso té una llarga trajectòria en el sector de l’empresa alimentària. Des de 1992, ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat a l’empresa ACNielsen i l’empresa Coca-Cola Gestión, en la qual, des de 2008, treballa com a director general. Ruiz Alonso també té una dilatada experiència com a docent en el món de la investigació de mercats i el business management.

 

 

Llegir article original